CALCULEAZA PRETUL

Pe langa celelalte servicii de inmatriculari auto, Acte Auto Pitesti va pune la dispozitie si servicii incheiere polite de asigurari auto, care pe langa faptul ca sunt obligatorii, de cele mai multe ori sunt cerute in procesul de inmatriculare auto. Asa ca, n-o sa mai fie nevoie sa va deplasati sau sa ne deplasam la un dealer de asigurari, ci putem sa facem asigurari auto pe loc, personalizate in functie de nevoile dumneavoastra. Pe langa asigurarea propriuzisa, noi va oferim si consiliere asfel incat sa faceti cea mai buna alegere pentru dumneavoastra, cu costurile minime.

De cele mai multe ori, soferii care circula pe drumurile publice sunt expusi riscului, fiind implicati in accidente de circulatie provocate de ei insisi sau de ceilalti participanti la trafic.

Se poate intampla ca, doar dintr-o mica neatentie la volan, un conducator auto sa produca daune de o valoare ridicata si pe care el trebuie sa le plateasca. Lipsa sumelor necesare ar duce, insa, la litigii, uneori de lunga durata si cu costuri mari, sau ar atrage alte tipuri de sanctiuni asupra sa. In plus, asigurarea RCA este obligatorie.

Asigurarea obligatorie de raspundere civila auto este metoda de protectie prin care sunt despagubiti tertii prejudiciati in urma unui accident auto, fie ca este vorba de daune la autovehicule, vatamari corporale sau pagube aduse proprietatilor.

Aceasta are un scop bine definit: cel pagubit sa primeasca in mod obligatoriu despagubiri pentru daunele suferite.

Pe de alta parte, ca sa iti protejezi masina ta, ai nevoie de o asigurare Casco.

Lucram cu majoritatea broker-ilor de asigurari auto din tara si iti prezentam cele mai bune oferte de RCA ale Asirom, Omniasig, Astra Asigurari, Allianz Tiriac Asigurari, Carpatica, City Insurance, Uniqa Asigurari, Groupama Asigurari sau Euroins si tu alegi.