traduceri acte autoTraduceri acte auto

Pe langa celelate servicii de inmatriculari auto, Acte Auto Pitesti va pune la dispozitie si servicii de traduceri acte auto specializate pentru inmatricularile auto. La noi aveti siguranta ca actele dumneavoastra vor fi traduse corect si in conformitate cu cerintele ANAF. Puteti sa alegeti sa traduceti actele auto si in particular, insa nu aveti garantia ca vor fi traduse corect, avand in vedere multitudinea de termeni tehnici care sunt folositi in acest tip de documente.

La Acte Auto Pitesti lucram cu traducatori profesionisti, cu experienta in traduceri acte auto din orice limba de circulatie internationala, cat si in traduceri din limbi mai putin folosite.

Majoritatea vehiculelor achizitionate de romani sunt aduse din strainatate, indeosebi din tari precum: Germania, Italia, Spania, Franta, Olanda, Belgia, Austria. Pentru inmatricularea vehiculului in Romania se efectueaza pasii urmatori (la ANAF se cer traduceri acte auto):

  • se merge la RAR (Registrul Auto Roman)
  • se merge la ANAF (Agentia Nationala de Administrare Fiscala).

In general, la RAR se merge pe baza de programare. Aici trebuiesc prezentate actele originale ale vehiculului (actele originale in limba straina respectiva, dar nu se cer traducerile actelor respective).

La ANAF insa este obligatoriu sa se prezinte traduceri acte auto autorizate.

Acte Auto Pitesti se ocupa de toate formalitatile traducerilor actelor auto, cu traducatori profesionisti care cunosc metodologia si efectueaza zilnic traduceri de acte auto.